Zelf kralen rijgen

Zelf kralen rijgen

 

Zo doe je dit:

Typ jouw woorden of namen in het witte balkje bij ‘Tekst’. Je ziet dan de kralen vanzelf verschijnen; allemaal in dezelfde kleur. Ga met de muis op een letterkraal staan en klik hierop.
12 kleurenvariaties verschijnen in beeld; klik op een gewenste kleur en de kraal kleurt mee.
Zo kan je met alle kralen heel veel variaties uitproberen.

Je kan ook steeds teruggaan naar de tekstbalk om woorden te veranderen. Als je een spatie typt krijg je een kleine kraal te zien. Ook die kun je in elke kleur aanpassen zoals hierboven beschreven. Deze kunnen voor, tussen of achter de woorden getypt worden.

Als je tevreden bent met jouw kleurencombinatie dan kun je deze met of zonder leren veter bestellen. Kies voor rond of vierkant en wij zorgen voor de juiste lengte. Zonder veter bestellen kan natuurlijk ook als je de kralen aan een eigen leer, touw of koord wilt rijgen (niet dikker dan 5 mm).

Controleer nog een keer de correcte spelling en klik op het betreffende vierkantje voor akkoord. Klik vervolgens op de Bestel-knop om naar de winkelwagen te gaan.

Elke kraal is handgemaakt en dus uniek;  de afgebeelde letterkralen zijn een voorbeeld. Jouw bestelling zal er iets anders uitzien en hoogstwaarschijnlijk nog mooier. En uiteraard versturen we dit in een mooie verpakking, een cadeautje om te geven of voor jezelf!

 

Veel plezier met het zelf rijgen van jouw kralen. We zien er naar uit welke kleurencombinatie we mogen versturen. Ophalen in ons Atelier kan ook.