Nieuws & Activiteiten

Vrijdag 10 november 2017 nodigt MdB atelier wederom familie en vrienden uit voor een presentatieborrel om de nieuwste collectie te tonen.

Op dinsdag 31 oktober was MdB Atelier als gast uitgenodigd bij BNI Haarlem op Dreef. Deze ondernemersgroep komt elke week bijeen voor een ontbijtbijeenkomst waar netwerken, aanbevelen en omzet genereren centraal staat.

Iedere deelnemer geeft een pitch van 60 seconden en zo ook de bezoekers. Voor Monique en Jack een mooie, en geslaagde, vuurdoop.

 

Op vrijdag 30 oktober 2015 was het dan eindelijk zover. Precies een jaar (op de dag af) nadat de inspiratie had toegeslagen, opende MdB Atelier haar deuren voor familie en vrienden voor een gezellige borrel en haar schatkamer om de meest mooie producten te laten zien. Een zeer geslaagde avond werd het. Direct gevolgd door een fijne reis naar Sevilla om alweer nieuwe inspiratie op te doen.(kijk maar)

Zondag 30 augustus waren wij te gast bij Uitvaartbegeleiding Brokking & Bokslag te Heemstede. In de prachtige en sfeervolle rouwkamers en in de tuin stonden diverse aanbieders met hun diensten en producten. MdB gaf elke locatie extra sfeer door een passend attribuut te plaatsen. En het ritje met de oldtimer was natuurlijk ook veel waard! (voor foto’s klik hier)

Zondag 12 juli stonden wij op de Feelgood Market / Funky Food Festival op het terrein van het Philips Klokgebouw in Strijp-S / Eindhoven. De Feelgood Market is een bruisende markt vol design, art, fashion, streekproducten, vintage, sieraden, lifestyle, kids stuff, (bio) food en mooie, originele, eigenzinnige creaties van ge├»nspireerde ontwerpers, ambachtslieden en creatievelingen. Met daarnaast live- muziek, workshops, dans en theater. (voor foto’s klik hier)

Zondag 7 juni 2015 stonden wij met onze uitvaart & gedenkproducten op de 1001 Lichtjes Fair in die1001 lichtjes magazine geweldige Metaalkathedraal in Utrecht. Het was een fantastisch geslaagde dag met bijzondere contacten en momenten. Er is een interview over MdB te lezen in het magazine van 1001 Lichtjes.
Klik op het logo voor het interview op pagina 38.